OVER DE MOTO-BIKE EN HET GAMMA

Voor Bultaco betekent innoveren niet alleen nieuwe technologische resultaten behalen, maar ook nieuwe ervaringen aanreiken. Een volledig nieuw en revolutionair concept. Het is het resultaat van de wens om de geest van Bultaco in een nieuw tijdperk te plaatsen, met een nieuwe taal, maar steeds trouw aan de klassieke waarden van het merk: passie, innovatie, competitie.

 

Met de motobike stelt Bultaco een totaal nieuwe manier voor om de twee wielen te begrijpen en te beleven. Een verrassende combinatie tussen de wereld van de motorfiets en de fiets: elektrische aandrijving en de fysieke ervaring van het rijden met twee pedalen, los van elkaar, of in een perfecte combinatie van beide systemen. Elke rijder beslist op elk ogenblik hoe hij perfecte symbiose tussen kracht en pedaal optimaliseert.

 

HET MOTOBIKE GAMMA VAN BULTACO: ÉÉN GROTE FAMILIE

En zoals in alle families het geval is, heeft elk familielid een eigen persoonlijkheid, behoeften, andere smaken, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk DNA: het vermaak, de passie en de ambitie om innovatief en anders te zijn.

De stedeling (Albero), de ruwe basis (Brinco R-B),de avonturier (Brinco R-E), de enthousiasteling van de lange tochten door het platteland (Brinco C) …of zij die graag met de familie magische momenten delen (Brinco R), ze vinden allemaal hun gading in het Bultaco motobike gamma.

 

GEHOMOLOGEERDE VERSIES: BRINCO R-E, C en Albero

De drie nieuwe versies van de Brinco beschikken over de goedkeuring L1e* (bromfiets met beperkte snelheid tot 25 km/h of 45 km/h) en kunnen daarom bestuurd worden met rijbewijs AM of B.

De 3 versies zijn uitgerust met alle onderdelen die verplicht zijn voor de goedkeuring: spiegel, achterspatbord met kentekenplaathouder, voorlicht, reflector achteraan, zijreflectoren, achterlicht, zijstandaarden claxon.